AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 19 de setembre del 2012

Festa Major de Barcelona

Arriba la Mercè... (del 21 al 24 de setembre) i els barcelonins i les barcelonines sortirem al carrer a gaudir de la nostra festa. Però on anem? En aquest enllaç  anireu al web de l'ajuntament amb tota la programació detallada.

Cal, però que coneguem la nostra història i és per això que us emplaço a llegir en aquest enllaç de com la Mercè arriba a ser la patrona de Barcelona, quan aquest honor pertanyia a Santa Eulàlia. Diu la llegenda que per aquest motiu per la Mercè sempre plou, són les llàgrimes de tristor de Santa Eulàlia, al cap i la fi al 1714 durant el setge era el Pendó de Santa Eulàlia el que enarborava Rafael Casanova.

Ara bé si busqueu bé per internet podeu trobar un munt d'explicacions diferents, i en qualsevol cas el que ara ens toca és gaudir de la festa.


dilluns, 17 de setembre del 2012

Tornem a sortir a la tele...

Com ja és habitual la nostra escola serveix de plató per molts anuncis, vídeo clips, sèries de televisió, curt-metratges i més...

Aquest estiu han filmat l'anunci d'unes conegudes natilles podeu veure al vídeo aquí , en aquest anunci podeu veure la classe de música del pavelló de Sardenya, també podeu veure que la nostra escola surt en un anunci d'una coneguda crema de cacao...  En aquest cas la filmació es va realitzar als passadís que uneix els dos pavellons.


Urgent Beques de Menjador

Benvolgudes famílies.

Ja es poden demanar les beques de menjador, com sempre acostuma a passar queda molt poc per a que es tanqui el procés. Cliqueu aquí per a més informació.


diumenge, 16 de setembre del 2012

Més retallades...

Ja vau rebre la nota a la motxilla del vostres fills i filles, però si l'heu perdut o no l'heu rebut teniu la nota penjada al web de l'Escola, clica aquí la tornaràs a llegir.

I recordeu Junts sumem.

dimecres, 12 de setembre del 2012

Menú del Menjador

El curs ja ha començat, mica en mica anirem tornant a la normalitat. I aquest any amb novetats, la web de l'escola funciona a tota màquina...

Podeu consultar el menú del menjador d'aquest mes... És fàcil només cal clicar a l'opció Menjador del seu web.

Vinga feu un clic... que no costa gens.


divendres, 7 de setembre del 2012

Nou web de l'Escola

Des de l'AMPA ens complau comunicar-vos que l'escola ha renovat el seu lloc web...

apunteu-vos l'adreça i com alguns ja heu fet aquí, doneu-vos d'alta per rebre les notícies al vostre correu electrònic.

Nou web

dimecres, 5 de setembre del 2012

L'Escola Ramon Llull al món

Avui mentre un dels meus fills mirava vídeo-clips per la "tele", m'ha cridat... "Surt el Ramon Llull!!!", no és el primer cop que utilitzen la nostra escola per filmar un clip o un curt, és més va ser l'escola al sèrie "Infidels" de TV3, i alguns dels nostres alumnes van participar com extres.  No m'allargo més us deixo amb aquest magnífic clip.



I aquí el making of.


Més sobre les beques de menjador

Aquest és l'enllaç que us porta a la web del Consorci amb tota la documentació necessària.

Clica Aquí.

dimarts, 4 de setembre del 2012

Beques de menjador

Benvolgudes famílies l'AMPA ha rebut aquest e-mail

Benvolgudes AMPA de Barcelona,

Per indicació del president de FaPaC Barcelona us faig arribar aquest enllaç amb informació sobre les beques de menjador que pot ser del vostre interès. Cal tenir en compte que aquestes beques són per les famílies i les AMPA no les tramiten ni gestionen res, en principi es tramiten des de la pròpia escola. A la resta de Catalunya aquestes subvencions les convoquen els Consells comarcals i les tramiten les escoles.http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6201/1258848.pdf

Us desitjo un bon començament de curs i us recordo que ens teniu a la vostra disposició.

Rebeu una cordial salutació.

diumenge, 2 de setembre del 2012

Comença l'escola i la lluita contra els polls

Quants cops ens ha passat!!! El nostre fill o filla es rasca sospitosament el cap i... Ja hi som, novament aquests habitants tan indesitjables, des de l'AMPA us recomanem que veieu aquest vídeo del programa del C33 Quèquicom.

http://www.tv3.cat/videos/982239/Maleits-polls


Recollida dels llibres

Queda molt poc per començar l'escola, recordar-vos a aquelles famílies que heu comprat els llibres a Iddink que el proper dia 6 pel matí podeu passar a recollir-los per l'escola.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons