AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Activitats al barri


Benvolguts,

us passem una sèrie de propostes d'activitats que ens han fet arribar des del Pla de Desenvolupament Comunitari Sagrada Família, així com altres assumptes que esperem que siguin del vostre interès:


Per fer esport:

Aquest novembre estrenem unes noves rutes de salut, sortim del barri per a redescobrir indrets coneguts i no tan coneguts de Barcelona tot fent activitat física, caminant fem salut!!

Inici cicle: 11 novembre | Sortides dilluns i divendres, 10 a 11'30h

Preu: 20€

Inscripcions fins al 8 de novembre a: 

ESPAI 210 c/Padilla, 208-210 baixos
Dilluns i dijous, 17 a 20h i Dimecres, 10-13'30h

Per més informació: 
pcsagradafamilia@gmail.com | Tel. 932.653.645



Festives:





Sobre AMPEs:

Quin futur tenen les AMPA? L'associacionisme de mares i pares en l'horitzó 2025 - See more at: http://www.familiesambveu.cat/quin-futur-tenen-les-ampa%3F-lassociacionisme-de-mares-i-pares-en-lhoritzo-2025-0#sthash.ZY9FMy3I.dpuf
Quin futur tenen les AMPA? L'associacionisme de mares i pares en l'horitzó 2025 - See more at: http://www.familiesambveu.cat/quin-futur-tenen-les-ampa%3F-lassociacionisme-de-mares-i-pares-en-lhoritzo-2025-0#sthash.ZY9FMy3I.dpuf
AulaBofill: QUIN ÉS EL FUTUR DE LES AMPA?

Info


I per acabar:


DIEM NO A LA LOMCE!
 


Quin futur tenen les AMPA?
Quin futur tenen les AMPA? L'associacionisme de mares i pares en l'horitzó 2025 - See more at: http://www.familiesambveu.cat/quin-futur-tenen-les-ampa%3F-lassociacionisme-de-mares-i-pares-en-lhoritzo-2025-0#sthash.ZY9FMy3I.dpuf

dimecres, 23 d’octubre del 2013


Benvolguts,

Les retallades en clau de curt "humorístic":


http://www.youtube.com/watch?v=hlZkdJ9xzoA

i musical:

http://www.youtube.com/watch?v=KSZ4GphLgT4

VAGA 24-O

Benvolguts,

us passem més informació referent a la vaga de demà:


Les famílies de l’Eixample de Barcelona amb la Vaga General d’Educació #24O

“¿Oposición a la Ley? El jueves veremos como solamente se manifiestan los cuatro maestrillos de siempre, con la pancarta. El resto mostrará su apoyo a la LOMCE acudiendo puntualmente al centro de trabajo, como corresponde. ¡Entonces, saldremos de dudas!” (José Ignacio Wert) Les AMPAs en Moviment de l’Eixample fem una crida perquè el dia  24 d’octubre les famílies dels nostres barris doneu suport a la vaga general d’educació no portant els vostres fills i filles a l’escola i assistint a les manifestacions convocades per tal de participar en una lluita que afecta tota la comunitat educativa: docents, alumnes, famílies… Una jornada de mobilització en defensa de l’ensenyament públic quan s’estan elaborant pressupostos, tant estatals com catalans, que aprofundeixen unes polítiques sistemàtiques de retallades i austeritat.

Amb la LOMCE es proposa un model d’escola antidemocràtica, amb un tipus de direcció jeràrquica i gerencial que restringeix la participació de la comunitat educativa (el Consell Escolar passa a ser només consultiu i ja no seria decisori).

En aquest sentit s’obren vies per la introducció al sistema públic de formes privades de gestió i d’organització del treball buscant la individualització de les condicions de treball i de les relacions laborals amb la intenció de reduir la gestió col·lectiva del centre a través del claustre de mestres. A més a més, mercantilitza l’educació, atempta contra la igualtat d’oportunitats i la cohesió social ampliant les diferències entre  centres, beneficiant clarament els centres privats-concertats.

Al nostre país, la Llei Wert posa en perill el sistema educatiu català en laminar les competències educatives de Catalunya i posar les bases per aniquilar el sistema d’immersió lingüística que fa més de 30 anys que funciona i que tan bons resultats ha donat com a element de cohesió social.

Per dir NO a aquesta llei retrògrada i No a les retallades en educació per part dels governs de PP i CiU les AMPAs de les escoles dels nostres barris organitzem avui dimecres i demà #24O xerrades i comunicacions amb les famílies per convidar-les a participar d’aquesta protesta de la forma més efectiva que tenim: organitzar-nos per no portar els nostres infants a escola i buidar les aules en solidaritat amb els  mestres que lluiten per un sistema públic d’educació de qualitat.

Guanyem la vaga i fem que el ministre Wert i tots els enemics de l’educació pública d’aquí i d’allà s’hagin d’empassar les seves paraules i la seva prepotència!!!

lluitaperlapublica











dilluns, 21 d’octubre del 2013

Al respecte de la vaga 24-O

Benvolguts,

us adjuntem una sèrie de documents referents a la propera vaga del dijous 24-O




Votació telemàtica

Benvolguts,

us adjuntem la següent enquesta, referent a l'ensenyament públic

http://consultaeducacio.blogspot.com.es/2013/10/la-teva-opinio-importa.html


dimarts, 15 d’octubre del 2013

Ensenyar significa emocionar

Benvolguts,

us enviem un article aparegut recentment a la premsa... esperem que us agradi!


Dedicat als i les mestres!


Des de l'AMPA volem retre un petit homenatge a tots aquells que fan que els nostres fills i filles creixin una mica cada dia

GRÀCIES MESTRES!!!

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Festes de la Sagrada Familia

Hola a tothom, 

El barri torna a estar de festa, i és per això que us fem arribar el PROGRAMA DE FESTES TARDOR (del 18 al 20 d'octubre) per a que pugueu gaudir i participar de les moltes activitats que hi han programades!!!

Recordar-vos que des del Pla Comunitari organitzem conjuntament amb altres entitats i equipaments del barri:

Divendres, 18 OCTUBRE:
  • 17h: FESTA D'INICI de les Festes de Tardor al c/Marina (davant del temple). Podreu gaudir del pregó a càrrec de les AMPAs de les escoles que participen del projecte Camí Escolar, de l'actuació d'en Noè Rivas i dels grups de cultura popular del barri.
  • 18h: JORNADA PER LA CULTURA CUBANA al Centre Cívic Sagrada Família
  • 21'30h: RUTES I TAPES Ruta nocturna per conèixer els indrets més “canalles” del barri tot fent tapes
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. PLACES LIMITADES!!! Preu: 15 euros* per persona (inclou consumicions i tapes)
* Els beneficis que s'obtinguin d'aquesta activitat es destinaran a finançar part del projectes adreçats a la Gent Gran, impulsats des del Pla Comunitari.

Més informació i inscripcions del 7 al 17 d'octubre: Dilluns i dijous (17-20'30h) i dimecres (10-13'30h) enPLA COMUNITARI SAGRADA FAMÍLIA c/Padilla,208-210 baixos Tel. 932.653.645|pcsagradafamilia@gmail.com

i també ens podreu trobar dissabte, 19 OCTUBRE, a l'Avinguda Gaudí, un dels tres espais de la Fira de Comerç al carrer, a la carpa informativa que hem organitzat per informar-vos dels projectes que estem realitzant, per a saber més de les entitats, serveis i persones que  participen en el Pla Comunitari així com, gaudir de l'espai de lectura o de tallers infantils, us esperem!!!

JUNTS FEM BARRI, VINE I PARTICIPA DE LES FESTES!!!!
 
El programa:
 


 

Festa dels Bolets al Jardí Botànic


Benvolguts,

us presentem la següent activitat organitzada des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, al Jardí Botànic de Barcelona que tindrà lloc el dia 27 d’octubre.

Es tracta d’una jornada on s’ofereixen activitats i tallers per les famílies. Aquest any està dedicada als Bolets!


dimarts, 8 d’octubre del 2013

Rutes i Tapes


Hola a tothom, 

Amb les  Festes de Tardor del barri, arriba una nova edició de RUTES I TAPES!!!
Per aquells que us vareu perdre la primera, ara us podeu inscriure en aquesta segona ruta nocturna per conèixer els indrets més “canalles” del barri tot fent tapes.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. PLACES LIMITADES!!! Preu: 15 euros* per persona (inclou consumicions i tapes)

* Els beneficis que s'obtinguin d'aquesta activitat es destinaran a finançar part del projectes adreçats a la Gent Gran, impulsats des del Pla Comunitari.

Més informació i inscripcions del 7 al 17 d'octubre: 
Dilluns i dijous (17-20'30h) i dimecres (10-13'30h) en PLA COMUNITARI SAGRADA FAMÍLIA  
c/Padilla,208-210 baixos Tel. 932.653.645


Reivindicacions


Benvolguts,
 
us informem de les següents activitats reivindicatives:
 
 
  • A l'Escola Carlit,  aquest dijous, dia 10 d'octubre, a les 16:30h  xocolatada en suport als docents de les Illes en lluita. Tota la recaptació anirà a la caixa de resistència de l'Assemblea Docent IB.

  • convocatòria de l'Assemblea Groga: el mateix dijous 10 a les 19h, concentració davant de la seu del PP a Barcelona (Urgell, 249) contra la Llei Wert. Aquell dia està previst que la LOMCE passi el tràmit parlamentari al Congrés i ja només quedi l'aprovació al Senat per entrar en vigor...

Xarxa d'AMPAs de l'Eixample

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons