AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 27 d’octubre del 2015

Reunió mensual de l'AMPA: dimecres 28/10/2015, a les 20.30h a l'escola

Us fem arribar l'ordre del dia de la reunió mensual de l'AMPA, que tindrà lloc aquest dimecres, dia 28, a les 20.30h  a l'escola:

1.- Comunicació i organització interna.
Millores, nous canals i noves necessitats a les comissions.

2.-Informe de comissions.
Organització de les properes festes. Situació projecte socialització. Xerrades a l'escola. Camí escolar, etc.

3.- Diversos.
Reunió periòdica amb direcció. Presència reunió dia 29 amb ampas districte i escoles per a un nou institut, etc.

Animeu-vos i veniu a participar-hi!

Us agraïm si podeu fer arribar la convocatòria als pares i mares amb qui us relacioneu.


dimecres, 21 d’octubre del 2015

dimarts, 13 d’octubre del 2015

Combo per a pares i mares, AMPA Ramon Llull

T’agrada la música?  Toques un instrument? 


El nostre projecte és organitzar un combo o petita banda per a pares imares i  passar una bona estona fent música en conjunt.

Els assajos es farien a l’escola un cop cada dues setmanes, i estarien dirigits per una professora amb titulació superior de l’ESMUC.

Et sembla interessant?

Passan’s les teves dades, nom, cognom, instrument i correu-e de contacte.

En base a les peticions d’inscripció rebudes valorarem la viabilitat del projecte, i et donarem resposta.

Cordialment,
Alfons Fdez. de la Reguera

Confirmeu si us plau si esteu interessats-des a l'a/e de l'AMPA


Gràcies: 

dimecres, 7 d’octubre del 2015

Activitats per joves a l'Eixample


L’Eix Jove –Projecte de dinamització juvenil de l’Eixample- organitza activitats gratuïtes per nois i noies entre12 i 18 anys als centres cívics de l’Eixample.Apunta’t a la que més t’agradi escrivint a eixjove@eixjove.cat o a facebook.com/eixjove.I si cliques “m’agrada” estaràs informat de Tot el que es mou per joves a l’Eixample!


CCURSOS TRIMESTRALS!
ANIMA’T A CANTAR!
Vine i aprèn tècnica vocal, interpretació, dicció… Crea el teu grup per fer versions de  les cançons que més t’agradin. I a final de curs estareu llestos per actuar a un escenari!  CC Sagrada Família: Divendres de 17 a 18.30 h
CUINA CREATIVA!
Vine i aprèn tècnica vocal, interpretació, dicció… Crea el teu grup per fer versions de les cançons que més t’agradin. I a final de curs estareu llestos per actuar a un escenari! CC Urgell: Dijous de 16 A 17.30 h
FUNKY
Aprèn a ballar com les grans dives de la música negra - Beyoncé, Rihanna, etc.- i fer coreografies amb estil propi. I, prepara’t per actuar a final de curs a la Mostra d’Art Jove de l‘Eixample. CC Urgell: Divendres de 15.30 a 17 h
HIP-HOP
Aprèn els passos, prepara coreografies i balla al ritme del millor hip-hop. I, a final de  curs, actua a la Mostra d’Art Jove. CC Sagrada Família: Dilluns de 16 a 17.30 h. CC Golferichs: Dimecres de 15.30 a 17 h Casa Elizalde: Dijous de 15.30 a 16.30 h CC Urgell: Divendres de 17 a 18.30 h
INICIA’T A LA FOTOGRAFIA
Il·luminació, enfoc, plànols, composició... Porta la teva càmera de fotos i aprèn tot allò per iniciar-te al món de la fotografia. I podràs exposar els teus millors treballs a l’Espai Català- Roca i en la Mostra d’Art Jove. On vols fer-ho? CC Fort Pienc: Divendres de 16.30 a 18 h Espai Català Roca: Dimarts de 17 a 18.30 h
SALSA
Apunta’t i aprendràs a moure la cintura amb els millors ritmes llatins gaudint amb els teus companys! CC Sagrada Família; divendres de 19 a 20.30 h
CAGENDA JOVE
Aquí trobareu les activitats que l’Eix Jove organitza a l’Espai Arenes, que duren entre 1 i 4 sessions. Vine a provar coses noves! Apunta’t a la que més t’agradi!
PERCUSSIÓ CORPORAL (1 sessió)
Fes del teu cos un instrument per treure diversos sons i ritmes. Tria l’horari i dia que millor  et vagi: 
Dijous 29 d’octubre, de 15.30 a 17 h o de 17 a 18.30 h 
Divendres 30 d’octubre, de 15.30 a 17 h o 17 a 18.30 h
PERSONALITZA LA TEVA RObA (4 sessions)
Per aprendre a transformar senzilles samarretes, vestits i pantalons que tinguis per casa en peces a l’última moda. Del 3 al 24 de novembre de 2015  Dimarts de 17 a 18.30 h
RIMA AMb RITME! (1 sessió)
Aprèn a rimar i composar lletres sobre bases de rap. Tria l’horari i dia que millor et vagi:  Dijous 3 de desembre, de 15.30 a 17 h o de 17 a 18.30 h Divendres 4 de desembre, de 15.30 a 17 h o de 17 a 18.30 h
Organitza: Eix Jove (Projecte de dinamització Juvenil de l’Eixample)
I

Eix Jove Espai Arenes:C/ Llançà, 21. Baixos · 08015 Barcelona Tel. 607 537 621 Equipament accessible

dimarts, 6 d’octubre del 2015

Manifest per una nova escola pública a l'esquerra de l'Eixample i barri de Sant Antoni

Les escoles de l'esquerra de l'Eixample i del barri de Sant Antoni han iniciat una recollida de signatures per reclamar la construcció d'una nova escola pública. 


Us adjuntem el manifest i el full de recollida

Per una nova escola pública a l’esquerra de l’Eixample  i Sant Antoni

Els darrers anys constatem el desig de les famílies per aconseguir una plaça pública ja sigui per entrar a una escola pública com a un institut públic. Aquesta intenció no reflecteix la llibertat d´ elecció de centre que tan defensen des de la conselleria ja que es veuen abocats a un sorteig on les famílies afortunades aconseguiran una plaça pública i la resta a centres que no desitjaven de manera preferent.

L´ Eixample és el districte de la ciutat on es concentren  més centres educatius concertats, la majoria  religiosos, i el segon en nombre d’alumnes  que van a la concertada.

Això  cal sumar-hi  el dèficit  d´escoles públiques per la falta de planificació i execució en diferents moments. Els  diferents  mapes escolars educatius al districte on es preveia la construcció de centres educatius públics d’infantil i primària així com instituts de secundària han quedat en paper mullat.
A dia d´ avui la situació educativa als barris de l’eixample és força desigual, només el 38% de l´ oferta educativa a infantil i primària  correspon  a centres públics  mentres  que  la resta és  concertada. A secundària la situació empitjora essent un 25% d’oferta pública per un 75% concertada.

A més cal afegir-hi  l’augment de demanda d’escola pública els darrers anys  a conseqüència de la crisi malgrat la baixada de natalitat. La resposta de l’administració ha estat sobrecarregar els centres amb augments de ràtio i amb l’aparició dels anomenats bolets, grups de P3 extraordinaris. Els bolets comporta més alumnat en menys espai  i  una dotació de docents insuficient per fer-hi  front.  Cal començar a esponjar la saturació a les escoles públiques del  barri on totes ja  tenen un bolet i grups amb sobre ràtio.

Diferents entitats, ampes i  col·lectius continuem demanant nous equipaments escolars educatius públics al centre. Per això demanem la construcció d´ una nova escola pública a l’espai de la Model tal com ja es preveia al 2006  i que  mentres no sigui possible per la no disponibilitat del solar s´ adeqüin de manera provisional  barracons pel proper curs lectiu 2016-17 allà on l´ administració cregui convenient.


Motiu pel qual hem començat  aquesta nova recollida de signatures per una nova escola pública al barri el curs proper  2016 – 17. 



NOM I COGNOM DNI SIGNATURA






























































































































































































































































































































 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons