AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 29 de març del 2016

Divendres 1 d’abril, a les 16.30h xerrada sobre el projecte Clau.

Aquest divendres 1 d’abril, a les 16.30h, amb un tècnic de Fapac, la federació d'ampes de Catalunya, farem una xerrada sobre el projecte Clau. 

Un projecte amb l’Obra social de la Caixa, per millorar el rendiment escolar dels nostres fills i filles amb les famílies, pares i mares i l'escola.

Us hi esperem!





Dijous dia 31/3 a les 20.30h farem l’assemblea general ordinària de l'Ampa

Aquest dijous dia 31/3 a les 20.30h farem l’assemblea general ordinària de l'Ampa. 

Ordre del dia assemblea general ordinària d’AMPA.

1.- Donar coneixement de la memòria d’activitats.
2.- Donar compte i aprovar els comptes de l'associació.
3.- Renovar càrrecs de la Junta.
4.-Diversos.

 Us hi esperem, per parlar de l'escola dels nostres fills i filles, i mirar entre totes i tots, de fer-la encara millor!

dimecres, 23 de març del 2016

dimarts, 15 de març del 2016

Museu del mamut: acitivtats i visites

Ens posem en contacte amb vosaltres des del Museu del Mamut de Barcelona per donar a conèixer aquest enclavament cultural i lúdic, i oferir un seguit de condicions especials per aquells membres de l’AMPA que vulguin visitar el museu o fer-hi alguna activitat.


  • Els infants membres de l’AMPA entren gratuïtament, sempre que vagin amb un adult acompanyant.
  • Oferim descomptes del 35% en els tallers per a nens, i les celebracions d’aniversari que ofereix el museu. Us adjunto un document amb informació sobre les celebracions d’aniversari.
  • Així mateix, hi ha descomptes especials  per a visites grupals de sortides extraescolars organitzades per l’AMPA.
  • Aprofitem l’avinentesa per a informar-vos que el mes d’abril fem dues conferències de divulgació, que formen part d’un cicle que es va iniciar el març. El 2 d’abril la xerrada serà sobre galàxies, estrelles i forats negres, mentre que el 16 d’abril parlarem de planetes i el Sistema Solar. Les conferències estan pensades per un públic adult, si els assistents venen amb nens petits, les guies del museu oferiran visites guiades i activitats pels nens.


Els aniversaris consten de 2/3 parts, tot depèn d'allò que escolliu

a) VISITA GUIADA + TALLER: el/la guia rep al grup, fa la visita guiada adapta a la seva edat, els hi fa un joc dels diferents que tenim (manualitats, pintures, jocs de pistes…). El joc serà escollit pels pares del nen/a. 

b) VISITA GUIADA + TALLER + DISFRESSES + CESSIÓ DE LA SALA: visita i joc, es disfressen de cavernícoles, i es cedeix una sala per a què els pares del nen/a de l’aniversari puguin fer el berenar (el menjar el porteu vosaltres) després de la visita i el joc.

c) VISITA GUIADA + TALLER + DISFRESSES + SALA + BERENAR: el mateix que en l’anterior, però en aquest cas el museu és qui posa el menjar. 

La durada de l’aniversari és d’un màxim de 2 hores entre setmana, 1h30min caps de setmana: 


Duració de l’aniversari
Entre setmana
Duració aniversari 
Cap de setmana

1h visita + joc1h visita + joc
1h berenar30 min berenar


Els pares del nen/a han d’estar presents durant l’esdeveniment. 

Hi ha d’haver un mínim de 10 nens i nenes, i un màxim de 25.

Els pares del nen/a que fa anys tenen l’entrada gratuïta. La resta d’adults hauran d’abonar 5€ (no inclou el menjar) o 12€ (incloent el menjar).

El preu varia segons l’elecció:




TIPUS DE CELEBRACIÓ
PREU / NEN

Visita guiada + taller
7.50€

Visita guiada + taller + disfressa + sala
10€

Visita + taller + disfressa + sala + menjar
17€



El pressupost depèn tant del nombre d’infants, com el dia de la setmana que el feu (entre setmana es fa un 20% de descompte).

Els aniversaris tenen una duració de 2 hores entre setmana i 1 i mitja en cap de setmanes, per les dimensions de la sala tenim un aforament de 30 persones, s’ha de tenir en compte això alhora de sumar-se els pares a la festa. 

El mínim de nens es de 10, poden venir menys però es cobrarà el mínim. 

Dos adults i familiars del  nen/a que fa anys tenen entrada gratuïta i els pares acompanyants paguen 5 € sense incloure el menjar i 12 € amb menjar. 

Per fer la reserva necessitaríem que fessin un dipòsit de 50€ o 100€ si son mes de 15 convidats, en el número de compte que li adjuntem. Aquest diners es tornarà al finalitzar la celebració, en cas de que no hi hagi desperfectes. 


dijous, 3 de març del 2016

Dissabte, 12/3 - 38a Assemblea General Ordinària (AGO) de la FaPaC

Benvolgudes mares i pares i familiars de les AMPA,

Us convoquem a la 38a Assemblea General Ordinària (AGO) de la FaPaC que celebrarem el proper dissabte 12 de març, a l'Escola Els Pinetons, de Ripollet (Vallès Occidental), des de 2/4 de 9 del matí i fins les 3 de la tarda.



L’AGO és la nostra trobada anual, en la qual és imprescindible la vostra assistència i participació. En aquest espai farem balanç de la feina feta i definirem, conjuntament, les línies de treball que hauran de marcar la nostra activitat durant els propers mesos. També durem a terme la renovació de part dels membres que composen la junta general de la federació, i us convidarem a implicar-vos en algun dels 5 tallers de reflexió i propostes sobre temes molt importants: planificació educativa, escola inclusiva, menjadors escolars, LOMQE i la participació d'infants i joves a l'AMPA.

El lema de la 38a AGO és “Transformem l'educació”, que resumeix l'esperit d'aquesta assemblea i del nostre treball quotidià, i amb el qual fem visible la força de les famílies, de les mares i dels pares, que tenim un paper clau per canviar el rumb de l'educació i aconseguir les millores que volem per als nostres nens i nenes. L’AGO esdevé, així, una bona oportunitat per continuar treballant de manera col•lectiva, amb propostes i aportacions de totes les AMPA assistents.

Al nostre web hi trobareu un Espai Assemblea General Ripollet 2016 on podreu accedir a tota la informació i documentació relacionada amb l’AGO que és del vostre interès com a AMPA federada.

Per poder assistir-hi només cal que ompliu aquest Formulari d'inscripció (si teniu cap dificultat per fer-ho, o cap dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934 357 686 o al correu electrònic fapac@fapac.cat

Us esperem a Ripollet per compartir un matí de treball, reflexió i lluita col•lectiva per la millora de l'educació.














































dimarts, 1 de març del 2016

Campanya vacances estiu per a infants i adolescents 2016

Per a la vostra informació, ben aviat comença la Campanya de Vacances d’estiu per a infants i adolescents d’1 a 17 anys.

Tota la informació estarà disponible a partir de l’1 d’abril a www.barcelona.cat/vacances




 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons