AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 26 de novembre del 2013

Ajuts de Menjador


Benvolguts,

us trasmetem la següent informació, proporcionada per la FaPaC:


Us fem arribar l'informe sobre beques menjador a Barcelona elaborat pel Consorci. Justament va sortir el dia després de la roda de premsa que la FaPaC va convocar en relació amb aquest tema.


Si compareu, les xifres són més favorables que les de la resta de Catalunya. L'explicació és que inclouen les aportacions municipals: en el cas de Barcelona passen de 5 milions d'euros, dels quals 2,5 milions ja estaven disponibles per atendre els casos detectats per Serveis socials. Finalment s'han destinat 600.000 euros més a aquesta partida inicial. 

A la resta de Catalunya no ha estat així: no s'ha avançat cap partida pressupostària. Concretament els 1,8 milions d'euros anunciats per la Generalitat tant a l'agost com al setembre, com ara al novembre, no han acabat d'arribar. 

Si sumeu les xifres del Consorci (17.073 beques concedides i 4.597 denegades) a les dades aportades pels Consells Comarcals que ens van facilitar la informació (23.371 concedides i 17.403 denegades), el resultat és el següent: 40.444 beques concedides i 21.900 beques denegades a nivell de Catalunya, amb dades reals d'administracions que gestionen un 70% de la població catalana. Això suposa un 35'12% de beques denegades. 

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès. Cordialment, 

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons