AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dilluns, 5 de maig de 2014

Mobilitzacions per l'escola pública

Us passem dues convocatòries per als propers mesos:





Us animem a participar en la preparació de la mobilització i cercavila per l'escola catalana, dissabte 14 juny a Barcelona


  • Impulsada per Somescola, l'acció vol ser multitudinària amb capgrossos i colles de gegants. Les AMPA i les escoles podem participar-hi activament! 

Barcelona, 30 d'abril de 2014 

Us informem que el proper dissabte 14 de juny, a les 18:00h, hi ha convocada una acció en defensa de l'escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu: una gran cercavila reivindicativa que transcorrerà pel centre de Barcelona sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”. Es tracta d'una gran mobilització de país que vol aconseguir una assistència massiva, tant de ciutadans com de grups en forma de comparsa (escoles, esplais i agrupaments, cultura popular, teatre de carrer, bandes de música...). Us animem a les AMPA i famílies a sumar-vos-hi!

Feu el vostre capgròs
Per aquesta acció s’ha escollit el capgròs com a símbol de la diversitat i tenacitat de l’escola catalana. L’objectiu és aconseguir la concentració de capgrossos més gran que s’hagi fet mai al país. Per això, des de la vostra AMPA i escola podeu organitzar tallers per fer el vostre capgròs particular per assistir a la cercavila. També es mobilitzaran les colles de gegants i capgrossos de Catalunya.

Inscriviu-vos per participar
Si prepareu una comparsa inscriviu-vos al web de Somescola.cat on també es recolliran adhesions dels consells escolars i dels municipis. 

Demaneu la vostra samarreta
S'ha posat a la venda un lot de marxandatge (samarreta + adhesius + joc de paraules + instruccions per fer-se un capgròs) al preu de 10€ (que servirà per finançar l'acció). Entreu a la botiga en línia i feu la vostra comanda. Podem fer que llueixi una mateixa imatge!

Animeu-vos a formar part de l'equip de voluntaris durant la producció prèvia i el mateix dia de l'acció. La vostra AMPA i escola podeu contribuir a l’èxit de la mobilització:
  • Fent la màxima difusió al vostre entorn amb accions informatives i també a les xarxes socials (etiqueta #somescola14J). Compartiu el Vídeo del cercavila.
  • Descarregant aquí i compartint els recursos d'imatge gràfica (cartells, adhesius,...)
  • Esdevenint un punt de venda del lot Somescola (contacte: marxandatge@somescola.cat




EL MUCE CONVOCA NOVA MANIFESTACIÓ UNITÀRIA:

CONTRA LES POLÍTIQUES EDUCATIVES DE WERT I RIGAU

UNA VEGADA MÉS LA COMUNITAT EDUCATIVA SURT AL CARRER perque ens mou el convenciment que el nostre país necessita un sistema educatiu centrat en l'educació pública.

Una educació de titularitat pública i gestionada des de les instàncies públiques.
Una educació gratuïta, universal, catalana, integral, laica, coeducativa, democràtica i participativa, inclusiva i compensadora de desigualtats, enfocada a la igualtat d'oportunitats. I adequadament finançada.

Convoquem, doncs, a  les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a acudir a la manifestació que sortirà de la plaça Urquinaona a la  Plaça Sant Jaume, dissabte 17 de Maig a les 17.30 h.

Manifestació contra les polítiques educatives de Wert i Rigau
Dia i hora: Dissabte 17 de maig, a les 17.30h
Inici: De la plaça Urquinaona (Barcelona) fins a la plaça Sant Jaume

 
MUCE Marc unitari de la Comunitat Educativa
Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS)  - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) -  Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Educació de CCOO - Federació d’Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC)  - FETE-UGT  - Sindicat d’Estudiants (SE) - USTEC·STEs (IAC).






 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons