AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

divendres, 22 de maig de 2015

Conferència art de conviure/Banc d'aliments

Benvolgut@s, 
 us recordem la conferència que es farà la nostra escola el proper dimecres, 27 de maig, i us anunciem que hi haurà servei de guarderia. A més, cal confirmar assistencia i l'ús del servei al mail secrerllull@gmail.com
 

Les famílies i tota l’escola Ramon Llull vàrem recollir més de 130 kg d’aliments i productes per a nadons en el recapte d’aliments de la Sagrada Família

Com sabeu des del passat dia 8 fins el 17 de maig, l’AMPA i l’escola ens vam unir per al recapte d’aliments que organitza el Pla de Desenvolupament  Comunitari del barri de la Sagrada Família. Ho vau poder veure per mitjà dels cartells i del carro de la compra que cada matí i cada tarda ens acompanyava a l’entrada de l’escola i que vèiem com dia rere dia s’omplia. Un carro que van vestir amb uns dibuixos molt bonics i il•lustratius de l’esperit fratern els infants del menjador. A més, s'han treballat aspectes com la responsabilitat social o la conscienciació.
Sou molts els pares, mares, infants, mestres, personal de l’escola i monitoratge del menjador que hi heu col•laborat perquè hagi estat un èxit. Perquè siguem unes de les entitats actives del barri. Actives en la solidaritat per acompanyar i ajudar a tantes famílies que ho estant passant malament a causa de la crisi econòmica i la pobresa. Més de cent trenta quilos d’aliments i productes per a nadons (oli, llet, potets de nadó, pasta i arròs, llegum, conserves, galetes, cereals, etc.) han estat el resultat del recapte que ha permès omplir tres carros grans com veieu en la fotografia que recull el moment del lliurament dels aliments a l’Espai municipal 210. Un lliurament adreçat al Banc dels Aliments.

Us relacionem, a sota, tots els productes i els quilos de cadascun dels productes que hem recollit.

Oli 10 litres
Llet 42 litres
Llet en pols 5 kg
Bolquers 500 ud
Potets nadó 18 ud
Pasta i arròs 31 kg
Llegum seca 19 kg
Llegum conserva 3.5 kg
Conserves 5 kg
Galetes 7 kg
Cereals 3 kg
Tovalloletes nadó 500 ud
Cacao en pols 2 kg
Xocolata en taula 4 ud

En nom de l’AMPA i de l’Escola, moltes, moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!!! Som una Escola solidària!!

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons