AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 16 de juny del 2015

Festa de la FAPAC

¡¡¡ LES FAMÍLIES SOM PROTAGONISTES !!!

Reserveu-vos el dia 21 de juny a les vostres agendes. No hi podeu faltar!

Benvolgudes, benvolguts,
La festa de la FaPaC ja és aquí. En trobarem al Parc de la Barceloneta el proper 21 de juny de 2015, a les 10 del matí.

QUAN?
Diumenge 21 de juny tindrà lloc l'acte de lliurament dels Premis en el marc d'una gran festa, la FESTA de la FaPaC, dirigida a totes les AMPA i a totes les famílies. Des de les 10 del matí esteu convidats i convidades a compartir una gran jornada lúdica, festiva i esportiva.

ON?
Al Parc de la Barceloneta https://www.google.com/maps/place/Parc+de+la+Barceloneta/@41.3828502,2.1925151,18z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12a4a307b11867d7:0xf00fae11f5141e0

QUÈ HI TROBAREU?
Hi haurà diversos espais:

•    FIRA D'AMPA per accedir a molts recursos i serveis que ens ajuden a les AMPA a tirar endavant la nostra activitat.

•    SERVEIS FaPaC on podreu conèixer de primera mà l'ampli ventall de serveis i recursos que us ofereix la FaPaC: Carnet AMPA-FaPaC, assegurances, Projecte Xarxa Clau per a l'Èxit Educatiu, Formació, Serveis jurídics, Projectes i reivindicacions de la FaPaC, etc.

•    ACTIVITATS PER A TOTES LES FAMÍLIES, GRANS I PETITS.  Classes de patí en línia amb la participació de famílies, escacs, ioga, txi-kung, batucada i taller de timbals, actuacions musicals en directe durant tot el matí. Estem preparant actuacions: Macedònia, Dàmaris Gelabert, balls de Bollywood, timbals etc. Presència de personatges populars. Tallers: comunicació, il•lustració, pintura etc. Lliurament premis FaPaC. Enlairada de globus, Jocs, contacontes, regals, campanyes d'interès, i més activitats sorpresa per totes les edats.

ESPAIS

a/ Ubicació central

La Festa de la FaPaC es farà al Parc de la Barceloneta. Hi ha penjades centenars de fotos que us poden ajudar a fer-vos una idea de l'espai.
https://www.google.com/maps/place/Parc+de+la+Barceloneta/@41.3828502,2.1925151,18z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12a4a307b11867d7:0xf00fae11f5141e0

b/ Espais complementaris
1. Pista coberta de la Barceloneta (es diuen pistes de la Maquinista). (Allà estaran els lavabos, vestidors i camerins pels grups i persones que actuen)
http://aeciutatvella.cat/pistes-esportives
2. Escola Alexandre Galí.
Allà estaran el Esmorzar ecològic: Pa, embotits, formatge, fruita fresca, aigua etc. i el menjador per facilitar el menjar del migdia a preus populars. Aquí disposarem un espai 0-5 anys (canvi  volquers, alletament, escalfar menjars, descans, diàlegs formatius entre les famílies que estiguin descansant a l'espai,..)
http://www.alexandregali.es/escola/equipaments/

Tots els espais estan a continuació dels altres i permeten esponjositat i comoditat per tothom.

Qui es pot resistir a oferta tan atractiva!
Cal la vostra presència. Cal la vostra ajuda en temes puntuals.
Cal que ho comuniqueu a totes les famílies de les vostres escoles.

Contacteu amb mi i oferiu-vos a fer quelcom, encara que sigui una estona només.

Organitza:
Federació d´Associasions de Mares i Pares d´Alumnes de Catalunya

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons