AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dijous, 3 de març del 2016

Dissabte, 12/3 - 38a Assemblea General Ordinària (AGO) de la FaPaC

Benvolgudes mares i pares i familiars de les AMPA,

Us convoquem a la 38a Assemblea General Ordinària (AGO) de la FaPaC que celebrarem el proper dissabte 12 de març, a l'Escola Els Pinetons, de Ripollet (Vallès Occidental), des de 2/4 de 9 del matí i fins les 3 de la tarda.



L’AGO és la nostra trobada anual, en la qual és imprescindible la vostra assistència i participació. En aquest espai farem balanç de la feina feta i definirem, conjuntament, les línies de treball que hauran de marcar la nostra activitat durant els propers mesos. També durem a terme la renovació de part dels membres que composen la junta general de la federació, i us convidarem a implicar-vos en algun dels 5 tallers de reflexió i propostes sobre temes molt importants: planificació educativa, escola inclusiva, menjadors escolars, LOMQE i la participació d'infants i joves a l'AMPA.

El lema de la 38a AGO és “Transformem l'educació”, que resumeix l'esperit d'aquesta assemblea i del nostre treball quotidià, i amb el qual fem visible la força de les famílies, de les mares i dels pares, que tenim un paper clau per canviar el rumb de l'educació i aconseguir les millores que volem per als nostres nens i nenes. L’AGO esdevé, així, una bona oportunitat per continuar treballant de manera col•lectiva, amb propostes i aportacions de totes les AMPA assistents.

Al nostre web hi trobareu un Espai Assemblea General Ripollet 2016 on podreu accedir a tota la informació i documentació relacionada amb l’AGO que és del vostre interès com a AMPA federada.

Per poder assistir-hi només cal que ompliu aquest Formulari d'inscripció (si teniu cap dificultat per fer-ho, o cap dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934 357 686 o al correu electrònic fapac@fapac.cat

Us esperem a Ripollet per compartir un matí de treball, reflexió i lluita col•lectiva per la millora de l'educació.














































 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons