AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 23 de novembre del 2016

INFO AMPA núm. 27. Temes i ordre del dia, reunió mensual, divendres 25 de novembre 17h

Bon dia famílies!!

Us fem arribar els temes de l’ampa i us invitem a la reunió mensual de divendres vinent, dia 25 de novembre, a les 17h amb el següent ordre del dia (encara obert si voleu suggerir algun punt):

1.- Temes d’Infantil.
2.- Manifest i Plataforma Institut Angeleta Ferrer.
3.- Informe de Comissions (Infantil, Primària, Obres i Manteniment, Menjador, Festes (Nadal), etc.)
4.-Diversos.

1.- Dissabte passat hem celebrat el taller de Teatre en família, una activitat innovadora i interessant, hi van participar moltes famílies!

2.- El mateix dia vam acollir l’assemblea de Marea Groga, que va animar a celebrar rues de Carnestoltes reivindicatives i a participar en una manifestació cara a preinscripcions i matrícula durant el febrer, març vinent. 

3.- La Comissió d’Extraescolars ha treballat per oferir el Casal de Nadal. Aprofiteu-ho, i a veure si es pot posar en funcionament!

4.- El dilluns 14 ens vam reunir amb la regidora de districte com a integrants de la plataforma per l’Institut Angeleta Ferrer, que es presenta el dia 30 de novembre a les 18.30h a l’espai 210. Ara estem participant en les esmenes del manifest que es debatran demà dillluns 21 a les 20h a l’espai 210 del carrer Padilla. Sumeu-vos-hi!!

5.- Fruit del treball amb Bàsquet Ramon Llull i l’escola, ja s’ha reposat la il•luminació d’una pista esportiva.  

Aquest dijous dia 24 a les 18h ens reunim amb l’equip del Síndic, per parlar d’obres, dels p3 afegits i de qualitat educativa. 

Igualment el dia 29 de novembre hem convidat a la regidora de districte i el seu equip a l’escola a les 13.30h; amb la direcció i Bàsquet Ramon Llull li exposarem les nostres necessitats i li ensenyarem la gran riquesa de la nostra escola.

6.- Divendres passat, vam tenir una xerrada molt interessant sobre Joc i Créixer, de l’Institut Municipal d’Eduació. A finals de gener en tindrem una altra sobre Intel•ligència Emocional.

7.-La Comissió de Menjador ja està activa, i fent una bona feina! Ha visitat ja el menjador.

8,. Ha començat a caminar la comissió de Primària, si esteu en cursos avançats i us ve de gust, participeu-hi, i informeu a pares i mares si us plau.

Reenvieu si us plau el e-mail a pares i mares que coneixeu. I sumeu-vos a millorar entre tots i totes l’escola dels nostres fills i filles!!

Per últim, no oblideu que  l’1 de desembre tenim una cita important, amb l’elecció del Consell Escolar i dels representants dels pares i mares al Consell.

Gràcies.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons