AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dilluns, 21 de maig del 2012

FESTA DE LA PRIMAVERA


Benvolguts/des,

Des del programa Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb el suport dels districtes de la ciutat i la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i del Consorci d’Educació de Barcelona, us informem que el proper cap de setmana del 25, 26 i 27 de maigcelebrarem la FESTA DE LA PRIMAVERA a 25 patis escolars de la ciutat.

Aquesta festa a nivell de ciutat pretén donar a conèixer a tota la ciutadania el programa Patis Escolars Oberts al Barri. El programa fomenta l’obertura dels patis de les escoles en cap de setmana i períodes de vacances gaudint de la influència educativa de la institució escolar. Obrint els patis escolars a la ciutat, disposem d’un context segur i de proximitat per a què els infants, els joves i les famílies gaudeixin del lleure de forma autònoma amb un servei permanent de monitoratge. Els Patis Escolars Oberts al Barri permeten que des d’un context lúdic i educatiu es posi l’accent en la transmissió de valors per a la convivència, la relació i la cohesió social als barris de la ciutat.

Tenint en compte que el dia 28 de maig se celebra el Dia Internacional del Joc, els infants, els joves i les famílies podran venir a jugar als patis escolars oberts amb jocs tradicionals, jocs cooperatius, jocs del món, jocs gegants ... i moltes activitats més! Veniu a descobrir-les!

Us adjuntem el cartell promocional amb la informació de totes les escoles que faran FESTA DE LA PRIMAVERAamb les adreces i els horaris de cadascuna, i us convidem a venir amb els vostres amics, família, veïns/es...!

US HI ESPEREM!!! VENIU A JUGAR AL PATI DE L’ESCOLA!!

La primavera als patis, aquí juga tothom!!



El cartell (clickant a sobre el veureu més gran!):





 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons