AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 30 d’octubre del 2012

Acte de dol per l'escola pública


Us passem informació d'un acte que es celebrarà avui:

Les famílies de l'Escola Fructuós Gelabert (carrer Sardenya, 368) ens demanen suport i ens conviden a participar amb elles en un acte reivindicatiu que fan aquest dimarts 30 d'octubre a partir de les 20:00 hores

Aprofitant que la seva escola acull un debat preelectoral sobre educació en el que participaran tots els partits polítics amb representació al Parlament, han decidit organitzar un "Acte de dol per l'educació pública i la seva qualitat". Proposen que tots els participants en aquest acte de dol vagin vestits de negre i planyin l'escola pública per la situació crítica a la qual l'estan condemnant els governs amb les retallades. Tenen preparada també la interpretació d'una peça musical en directe. 

L'AMPA Fructuós Gelabert demana a tothom que hi estigui interessat que vagi a la porta de l'escola que dóna al carrer Sardenya a les 19:45 hores, vestits/des de negre o amb ulleres fosques. Tindran espelmes, ciris i flors per repartir, però aconsellen als participants que en duguin. Pretenen també fer un mur de condolences. 

Animeu-vos!!!


 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons