AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dilluns, 11 de febrer del 2013

Carnestoltes 2013

Un any més en Santi Ortíz ens va acompanyar a la nostra festa de Carnestoltes i com sempre va ser excel·lent, que gran que ets Santi. Els nostres nens i nenes (i alguns que no ho eren tan) s'ho han passat d'allò més bé.

El dia ha estat magnífic, el solet, la temperatura, la companyia i aquest any a més ens han vingut a veure la gent del Banc de Sang, i mentre alguns ballaven o es maquillaven (gràcies escola de maquillatge Fajardo), d'altres estaven fent una per donar sang. 

L'AMPA vol fer un agraïment especial a la Rosa Jimenez, sense ella els taller de màscares no hagués existit, això se'n diu arribar i moldre.

Us deixem algunes fotografies, possiblement en tindrem més així que de quan en quan veniu i mireu doncs pot ser que les ampliem.

Atenció segons Banc de Sang 43 donacions (de les quals 17 han estat noves) i 6 oferiments (gent que al final no han donat però que podien fer-ho, segurament la cua era massa llarga).

Salut i que no pari la disbauxa.



 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons