AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 23 d’octubre del 2013

VAGA 24-O

Benvolguts,

us passem més informació referent a la vaga de demà:


Les famílies de l’Eixample de Barcelona amb la Vaga General d’Educació #24O

“¿Oposición a la Ley? El jueves veremos como solamente se manifiestan los cuatro maestrillos de siempre, con la pancarta. El resto mostrará su apoyo a la LOMCE acudiendo puntualmente al centro de trabajo, como corresponde. ¡Entonces, saldremos de dudas!” (José Ignacio Wert) Les AMPAs en Moviment de l’Eixample fem una crida perquè el dia  24 d’octubre les famílies dels nostres barris doneu suport a la vaga general d’educació no portant els vostres fills i filles a l’escola i assistint a les manifestacions convocades per tal de participar en una lluita que afecta tota la comunitat educativa: docents, alumnes, famílies… Una jornada de mobilització en defensa de l’ensenyament públic quan s’estan elaborant pressupostos, tant estatals com catalans, que aprofundeixen unes polítiques sistemàtiques de retallades i austeritat.

Amb la LOMCE es proposa un model d’escola antidemocràtica, amb un tipus de direcció jeràrquica i gerencial que restringeix la participació de la comunitat educativa (el Consell Escolar passa a ser només consultiu i ja no seria decisori).

En aquest sentit s’obren vies per la introducció al sistema públic de formes privades de gestió i d’organització del treball buscant la individualització de les condicions de treball i de les relacions laborals amb la intenció de reduir la gestió col·lectiva del centre a través del claustre de mestres. A més a més, mercantilitza l’educació, atempta contra la igualtat d’oportunitats i la cohesió social ampliant les diferències entre  centres, beneficiant clarament els centres privats-concertats.

Al nostre país, la Llei Wert posa en perill el sistema educatiu català en laminar les competències educatives de Catalunya i posar les bases per aniquilar el sistema d’immersió lingüística que fa més de 30 anys que funciona i que tan bons resultats ha donat com a element de cohesió social.

Per dir NO a aquesta llei retrògrada i No a les retallades en educació per part dels governs de PP i CiU les AMPAs de les escoles dels nostres barris organitzem avui dimecres i demà #24O xerrades i comunicacions amb les famílies per convidar-les a participar d’aquesta protesta de la forma més efectiva que tenim: organitzar-nos per no portar els nostres infants a escola i buidar les aules en solidaritat amb els  mestres que lluiten per un sistema públic d’educació de qualitat.

Guanyem la vaga i fem que el ministre Wert i tots els enemics de l’educació pública d’aquí i d’allà s’hagin d’empassar les seves paraules i la seva prepotència!!!

lluitaperlapublica











 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons