AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 13 de novembre del 2013

Xerrades, coses del barri i reivindicacions per acabar el novembre


Bones!

després de varis dies sense noticies, us enviem diferents xerrades, reivindicacions i actes (banc de temps)



  


 REIVINDICACIONS

Des de les AMPES de l'Eixample en Moviment:

http://ampaeixampleesmou.wordpress.com/2013/11/11/juntespodem-contra-aquests-pressupostos-antisocials-convocatoria-a-leixample/


XERRADA

Inscripcions al curs gratuït de FaPaC sobre gestió i dinamització d'AMPAs a Barcelona, aquest dijous 14 de novembre:

http://www.fapac.cat/node/8557


XERRADA

El proper dissabte 16 de novembre a les 18h, tindrà lloc a l’IES Miquel Tarradell, carrer dels Àngels, 1, una xerrada a càrrec d’Iñaki Aicart, portaveu de l’assemblea de docents de les Illes Balears.
El lema de l’esdeveniment és prou significatiu, deixa bastant clar quin serà el contingut del col·loqui: Del “tanmateix” a la vaga indefinida: L’exemple de les Illes.




XERRADA

QUIN ÉS EL FUTUR DE LES AMPA?

Es debatrà sobre la missió de les famílies als centres educatius, el valor afegit que aporten a l’educació, les accions que desenvolupen per evitar desigualtats i els seus reptes de futur. Accés lliure i gratuït. 

L'associacionisme de pares i mares en l'horitzó 2025 . L’acte es realitzarà dimecres 20 de novembre a les 18:30h.
ACTIVISME (Banc del Temps)



Encara esteu a temps de col.laborar amb la campanya de RENOVA LA TEVA ROBA (veure correu part inferior i documents adjunts) que s'inicia la setmana vinent. 

Recordar-vos que les hores que hi dediqueu seran considerades com a servei al Banc del Temps i incrementaran el saldo de temps al teu favor.


Si esteu interessats/es en col.laborar us agrairíem ens ho féssiu saber abans d'aquest divendres,per a poder tancar torns i horaris
,
 a l'adreça de correu electrònic:
bdtsagradafamilia@gmail.com
,
indicant en l'assumpte: VOLUNTARIAT RENOVA

Renova la teva roba
"Renova la teva roba" és una iniciativa per fomentar la prevenció de residus i el consum responsable entre ciutadanes i ciutadans, promoguda des d'entitats, equipaments i l'Ajuntament de Barcelona. Consisteix en una xarxa de punts d'intercanvi de peces roba que es posen en funcionament arreu de la ciutat en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.
La 3a edició del "Renova la teva roba" tindrà lloc en el marc de la 5a. Setmana Europea de Prevenció de Residus que se celebrarà del 16 al 24 de novembre del 2013.
Cada punt defineix uns dies de recollida (el usuaris poden portar les seves peces de roba i intercanviar-les per punts) i uns dies d'intercanvi (els usuaris poden bescanviar els punts que tenen per peces de roba). Es pot portar la roba i intercanviar-la a qualsevol punt de la xarxa de centres que formen el "Renova la teva roba".

El Banc del Temps de la Sagrada Família col·labora en aquesta iniciativa i farà la recollida de roba el dimarts 19 i el dimecres 20 de novembre , i el dia de l'intercanvi serà el divendres 22 de novembre. A banda, el dilluns dia 18 dedicarem una estona a la tarda a preparar l'espai per a l'endemà, i dijous caldrà organitzar i exposar les peces de roba de manera atractiva perquè l'intercanvi de punts per roba del divendres sigui un èxit.



Vols participar-hi com a voluntari/voluntària?
Busquem voluntaris
/es
per col·laborar al "Renova la teva roba" a l'Espai 210. A canvi et regalem 10 punts perquè els canviïs per roba en qualsevol dels punts d’intercanvi de la ciutat (veure document adjunt)
S
i necessites més informació o vols fer-nos algun comentari, envian's un correu
a: 
bdtsagradafamilia@gmail.com

XERRADA


L'Aula Ambiental i el Banc del Temps Sagrada Família amb el suport del Pla Comunitari participem en la 3a. edició de: "Renova la teva roba una iniciativa per fomentar la prevenció de residus i el consum responsable entre ciutadanes i ciutadans, promoguda des de les entitats, equipaments i l'Ajuntament de Barcelona. 

Es tracta d'una xarxa de punts d'intercanvi de peces roba que es posen en funcionament arreu de la ciutat en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus (veure document adjunt: roba-llibret-web)

La 3a edició del "RENOVA LA TEVA ROBA" tindrà lloc en el marc de la 5a. Setmana Europea de Prevenció de Residus que se celebrarà del 16 al 24 de novembre del 2013. 
Cada punt defineix uns dies de recollida (el usuaris poden portar les seves peces de roba i intercanviar-les per punts) i uns dies d'intercanvi (els usuaris poden bescanviar els punts que tenen per peces de roba). Es pot portar la roba i intercanviar-la a qualsevol punt de la xarxa de centres que formen el "Renova la teva roba".
Al barri podreu bescanviar la vostre roba per punts: 
  • AULA AMBIENTAL SAGRADA FAMÍLIA  c/Lepant,281-283:  Dimarts, 19 i Dimecres, 20 de 10 a 14h i 16 a 18h & Dijous, 21 de 10 a 14h
  • ESPAI 210 (seu Banc del Temps Sagrada Família) c/Padilla, 208 baixos: Dimarts, 19 i Dimecres, 20 de 11 a 14h i 17 a 20h
       
Al barri podreu bescanviar els vostre punts per roba: 
  • ESPAI 210 (seu Banc del Temps Sagrada Família) c/Padilla, 208 baixos: Divendres, 22 de 10 a 14h i 16'30 a 20'30h





 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons