AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 4 de febrer del 2014

Xerrada al Fort Pius

A l'institut Fort Pius han organitzat una xerrada sobre la participació de pares i mares a la vida escolar. Serà el proper dilluns, 10 de febrer, a les 19:00, i es tracta d'una activitat formativa de l'IMEB dirigida a totes les famílies amb fills i filles que fan primària i/o secundària.

Us adjuntem informació més detallada i el cartell corresponent 

Títol: "Participació de mares i pares a la vida escolar".
Continguts: Per què és bo per a l’educació dels nois i noies que mares i pares participin a l’escola? Repercussió de la participació de mares i pares en les activitats del centre i de la comunitat educativa, en el rendiment escolar. De quines maneres hi podem participar les famílies? Quina finalitat té una AMPA? Quina finalitat té el Consell Escolar de Centre?

En aquesta xerrada-col·loqui ens donaran respostes a aquestes preguntes, podrem saber què fan els representants de les famílies a l'AMPA i al Consell escolar de Centre, i també podrem fer suggerències per millorar la nostra participació en la tasca educativa dels nostres fills i filles.

Formadora: Davinia Urbano (directora de Espai per créixer)

Per confirmar l'assistència
feu servir l'enllaç següent:

http://www.doodle.com/8ttcuniity9ex8kk

El cartell

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons