AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

divendres, 13 de juny del 2014

SomEscola14J

El proper dissabte 14 de juny ens mobilitzem a Barcelona en defensa de l'escola catalana

  • La FaPaC, membre de Somescola, és una de les entitats cíviques i educatives impulsores d'aquesta acció reivindicativa amb la qual volem deixar palès el nostre rebuig generalitzat a la LOMCE.
  • Punt de trobada: Passeig de Sant Joan amb Gran Via. La marxa recorrerà alguns carrers cèntrics de la ciutat. Us hi esperem! 


El proper dissabte 14 de juny, a les 18:00 h, a Barcelona sortim totes i tots al carrer! 

Des de FaPaC us animem a les famílies a participar en la mobilització que hem convocat per defensar públicament l'escola catalana i el model d'immersió lingüística. 

La gran cercavila reivindicativa transcorrerà per diversos carrers cèntrics de Barcelona sota el lema “Per un país de tots, decidim escola en català, de qualitat i per a tothom”. A més, hi haurà una gran concentració de capgrossos com a símbol de la tenacitat de l'escola catalana. 

Consulteu la nostra web FaPaC on anirem publicant les darreres novetats com els detalls del recorregut. 

No hem de permetre la fractura social i la pèrdua cultural que les sentències i l'aplicació de la LOMCE suposarà: escoles amb llengües vehiculars diferents, reducció del pes de la llengua i la cultura catalanes en el sistema educatiu. La mobilització serà una gran oportunitat per defensar el model vigent que funciona amb èxit a Catalunya des de fa anys i que és fruït del consens i un factor d'integració ciutadana. 

 
NO HI FALTEU!   

Serà una mobilització de país i volem que sigui multitudinària!     

> Vegeu el darrer vídeo promocional de Somescola amb la intervenció de l'Àlex Castillo, president de FaPaC, fent una crida a la participació.

> El hashtag per utilitzar al twitter és: #somescola14J

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons