AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dissabte, 19 de juliol del 2014

Obres a l'escola


Benvolguts,

ja han començat les obres per donar-li un rentat de cara a la nostra escola. Pels qui no sabeu en que consisteixen, aquí teniu un resum, enviat per companys de l'AMPA que col·laboren en el procés de seguiment de les mateixes, juntament amb la direcció de l'escola.


Han desmuntat el parc infantil i han ocupat la zona amb material i una caseta d'obra. De moment, entren i surten per la porta del pati, però quan comenci el curs, obriran un pas provisional des de el carrer directe a aquesta zona. La zona infantil serà re-ubicada per a que els més petits la puguin seguir gaudint.


Han començat per la coberta, la desmuntaran per parts per a assegurar la protecció de la mateixa per si hi ha pluges. Es reforçaran les bigues que es trobin malament, col·locaran una làmina impermeabilitzant, aïllament tèrmic i canviaran totes les teules que fan de canal por noves i col·locaran les antigues que estan bé damunt per a que es vegin millor.

Així mateix, s'anirà treballant al mateix temps en la façana que del pati, treure la capa de pintura plàstica (de fa 20 anys, en pèssim estat) i refer l'estuc de calç com es feia antigament i recuperar els esgrafiats. El color original canvia i intentaran recuperar el cromatisme original al màxim. Canvien els porticons de les classes per uns nous de fusta, que s'obriran amb una guia a dalt i a baix, per a que sigui més fàcil obrir-les i tancar-les.

Us deixem unes quantes fotos i us anirem informant del procés

Salutacions 



 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons