AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dilluns, 20 d’octubre del 2014

ILP: Proposició de Llei del Sistema Educatiu de Catalunya‏

El dilluns 13 d´octubre, el Parlament va convocar als fedataris de la Iniciativa Legislativa Popular per una Proposició de Llei del Sistema Educatiu de Catalanya. Es van repartir al voltant de 5.000 plecs per a recollir les signatures necessàries. A partir d'ara, es disposa d'un termini de 120 dies per aconseguir 50.000 suports perquè la iniciativa pugui passar al següent tràmit parlamentari. 

Aquí us podeu descarregar el tríptic informatiu per fer difusió entre la vostra gent. Aquesta ILP pivota sobre tres eixos bàsics: garantir la gratuïtat del sistema educatiu públic, eliminació dels concerts amb centres privats i democratització dels centres educatius. En aquest enllaç podeu consultar el text sencer de la proposta que sorgeix del treball de nombroses entitats i col·lectius que li han donat forma.

Si esteu d'acord amb el text i voleu col·laborar en el procés de recollida de firmes entre les comunitats educatives dels vostres centres, només us heu de posar en contacte amb nosaltres (e-mail a ampaceiprllull@gmail.com) per poder disposar dels plecs oficials i rebre les indicacions oportunes.

Anirem informant de la seva evolució i dels possibles actes o iniciatives relacionades amb la ILP que puguin sorgir al nostre districte o a nivell de ciutat o país.

Tot seguit, podeu trobar alguns enllaços a informacions relacionades amb el tema aparegudes als mitjans de comunicació:






 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons