AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimarts, 15 de març de 2016

Museu del mamut: acitivtats i visites

Ens posem en contacte amb vosaltres des del Museu del Mamut de Barcelona per donar a conèixer aquest enclavament cultural i lúdic, i oferir un seguit de condicions especials per aquells membres de l’AMPA que vulguin visitar el museu o fer-hi alguna activitat.


  • Els infants membres de l’AMPA entren gratuïtament, sempre que vagin amb un adult acompanyant.
  • Oferim descomptes del 35% en els tallers per a nens, i les celebracions d’aniversari que ofereix el museu. Us adjunto un document amb informació sobre les celebracions d’aniversari.
  • Així mateix, hi ha descomptes especials  per a visites grupals de sortides extraescolars organitzades per l’AMPA.
  • Aprofitem l’avinentesa per a informar-vos que el mes d’abril fem dues conferències de divulgació, que formen part d’un cicle que es va iniciar el març. El 2 d’abril la xerrada serà sobre galàxies, estrelles i forats negres, mentre que el 16 d’abril parlarem de planetes i el Sistema Solar. Les conferències estan pensades per un públic adult, si els assistents venen amb nens petits, les guies del museu oferiran visites guiades i activitats pels nens.


Els aniversaris consten de 2/3 parts, tot depèn d'allò que escolliu

a) VISITA GUIADA + TALLER: el/la guia rep al grup, fa la visita guiada adapta a la seva edat, els hi fa un joc dels diferents que tenim (manualitats, pintures, jocs de pistes…). El joc serà escollit pels pares del nen/a. 

b) VISITA GUIADA + TALLER + DISFRESSES + CESSIÓ DE LA SALA: visita i joc, es disfressen de cavernícoles, i es cedeix una sala per a què els pares del nen/a de l’aniversari puguin fer el berenar (el menjar el porteu vosaltres) després de la visita i el joc.

c) VISITA GUIADA + TALLER + DISFRESSES + SALA + BERENAR: el mateix que en l’anterior, però en aquest cas el museu és qui posa el menjar. 

La durada de l’aniversari és d’un màxim de 2 hores entre setmana, 1h30min caps de setmana: 


Duració de l’aniversari
Entre setmana
Duració aniversari 
Cap de setmana

1h visita + joc1h visita + joc
1h berenar30 min berenar


Els pares del nen/a han d’estar presents durant l’esdeveniment. 

Hi ha d’haver un mínim de 10 nens i nenes, i un màxim de 25.

Els pares del nen/a que fa anys tenen l’entrada gratuïta. La resta d’adults hauran d’abonar 5€ (no inclou el menjar) o 12€ (incloent el menjar).

El preu varia segons l’elecció:
TIPUS DE CELEBRACIÓ
PREU / NEN

Visita guiada + taller
7.50€

Visita guiada + taller + disfressa + sala
10€

Visita + taller + disfressa + sala + menjar
17€El pressupost depèn tant del nombre d’infants, com el dia de la setmana que el feu (entre setmana es fa un 20% de descompte).

Els aniversaris tenen una duració de 2 hores entre setmana i 1 i mitja en cap de setmanes, per les dimensions de la sala tenim un aforament de 30 persones, s’ha de tenir en compte això alhora de sumar-se els pares a la festa. 

El mínim de nens es de 10, poden venir menys però es cobrarà el mínim. 

Dos adults i familiars del  nen/a que fa anys tenen entrada gratuïta i els pares acompanyants paguen 5 € sense incloure el menjar i 12 € amb menjar. 

Per fer la reserva necessitaríem que fessin un dipòsit de 50€ o 100€ si son mes de 15 convidats, en el número de compte que li adjuntem. Aquest diners es tornarà al finalitzar la celebració, en cas de que no hi hagi desperfectes. 


 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons