AMPA Ramon Llull

Esteu al lloc web de l'AMPA de l'Escola Pública Ramon Llull de Barcelona. Aquí podreu trobar totes les coses que anem fent.

dimecres, 30 de setembre del 2015

Activitats extraescolars 2015-2016: Segon curs

Teniu disponibles totes les activitats per grup.

Les hem preparat, des de l'Ampa, perquè els nostres fills i filles trobin una activitat enriquidora i educadora, esportiva o cultural, que els engresqui.

Mireu-vos-ho, apunteu-vos-hi i gaudiu-les!!

 ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2015-2016


Curs/dies Hora inici Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
2n16:30 Taekwondo Escola de Futbol/
Basquet

Taekwondo
Escola de Futbol/
Basquet

Teatre 1,30H.
Escola de basquet Hip-hop Escola de basquet Hip-hop
Ballem
Patinatge Circ Patinatge Circ
Xinès
Jazz Kids Brain
Orquestra Orff
Artesania i expressió
plàstica

Artesania i expressió
plàstica
Iniciació Escalada Iniciació Escalada


Mensualitats
Activitats Hores setmanals Socis Ampa No socis
Taekwondo 2 h 25,00 € 35.00 €
Escola de Futbol/Basquet 2 h 21,00 € 31,00 €
Patinatge 2 h 21,00 € 31,00 €
Xinès 1 h 23,00 € 33,00 €
Orquestra Orff 1 h 24,50 € 34,50 €
Jazz 1 h  25,00 € 35,00 €
Hip-hop 2 h 21,00 € 31,00 €
Circ 2h 21,00 € 31,00 
Kids Brain 1h 27,00 € 37,00
Artesania i expressió plàstica
1h/2h 15,00 €/29,00 € 25,00 €/39,00 €
Iniciació Escalada 2 h 21,00 € 31,00 €
Teatre 1,30h 25,00 € 35,00
Grups minins amb aquest preu 10 nens, grups de 8 nens el preu s’incrementarà
Anglès en iniciar el curs es pagaran 25 € per material ( motxilla, àbac, book, notebook, llapis, goma, flashcards, set de galledes, stickers i jocs on line.




Taekwondo
L'activitat té com a objectiu dominar l’esperit i el cos mitjançant una gimnàstica específica i tècniques d’autocontrol. Es treballen les diferents tècniques de puntades, projeccions, bloquejos, defenses, immobilitzacions, posicions i
tàctiques de defensa personal.

Patinatge artístic
Una de les activitats més nombrosa i exitosa de l’escola des de fa molts anys. Activitat rítmica mitjançant coreografies, on es treballen diferents aspectes com la coordinació motriu, el ritme, la memorització, l’actitud postural, el treball en equip, etc..

Xinès
Nivell elemental: es dirigeix a nens que no han tingut cap contacte amb la llengua xinesa o només han fet el nivell preescolar. S’apren el sistema de pronunciació xinés, s’ escriuen i reconeixen caràcters bàsics i comencen a pronunciar-se en situacions quotidianes senzilles.

Orquestra Orff
Amb Amb aquesta activitat oferim la possibilitat de gaudir de la música des de la pràctica musical, formant grups instrumentals on es canta i es toquen instruments de plaques. ( Instruments ORFF): carrilons, metal·lòfons, plats etc.), sense deixar de treballar, nocios de lectura i escriptura músical. D'aquesta manera aconseguim que els nens tinguin una experiència vivencial de la música des de la participació activa i a més a més, sense oblidar la improvisació i la composició. El repertori serà composat pels nens i també proposat pel professor, respectant l'edat i el nivell de coneixements. Es faran servir cançons del repertori tradicional del país i del mon. Els arranjaments instrumentals es faran de forma col·lectiva amb la coordinació del professor, aprofitant el potencial individual o col·lectiu. La simple instrumentació de les orquestres Orff permet interpretar peces musicals amb finalitat, fins i tot per a infants sense formació musical. Aquesta activitat està destinada a nens de 1r fins a 4t s'hi poden apuntar alumnes de tots els nivells musicals. El material per a la classe de Conjunt Instrumental: Piano o teclat; equip de música. Els instruments de percussió: Un carrillo Studio 49 per a cada alumne.

Artesania 
i expressió plàstica
Mitjançant l´art plàstic, crear nous espais de creativitat i imaginació.

MATERIALS: PAPER, FUSTA, VIDRE, TÈXTILS, PASTES MODELABLES... TÈCNIQUES: PINTURA, ARTS DECORATIVES, MOSAIC, CLOISSONÈ, MODEL.LATGE, COLLAGE... PECES: NINES, TITELLES, QUADRES, FIGURES, MÀSCARES, BISUTERÍA... TREBALL DEL COLOR, LA TEXTURA, LA FORMA, EL DISSENY..
(el taller inclou tots els materials)

Escola Futbol/ Basquet
El futbol i el bàsquet es treballen de la mateixa manera. Es tracta de dos esports col·lectius, que un cop introduïts es treballaran de forma sistemàtica els seus fonaments bàsics: normes, tècnica, tàctica i estratègia, habilitats físiques específiques. Es potenciaran aspectes com l’autoestima, l’esforç personal, el treball en equip, la responsabilitat, el companyerisme, etc.
Iniciació a la Escalada
Desenvolupar i ampliar el ventall gestual del cos i la coordinació de moviments. Desenvolupar actituds de respecte i tolerància cap a un mateix i la resta de companys. Transmetre sensacions i experiències motrius noves que generen motivació per conèixer activitats diferents. Treballar l’educació integral de l’alumne (interdisciplinarietat).
Circ
Es treballa la vessant artística des de tècnica circense i la creació artística (malabars, monocicle, equilibris sobre objectes, figures per parelles, trios...), i l’educació en valors a partir del treball educatiu: treball en equip, relació, solidaritat
Jazz
La dansa jazz és una dansa amb base clàssica, extravertida i molt rica musicalment. Es adequada per nens, adolescents i adults. No s’ha de confondre amb la música jazz, la dansa jazz es energia en moviment. Una mostra de dansa jazz son les obres musicals de Broadway o alguns vídeo clips. Una classe de jazz es compon d’exercicis d’estiraments, tècnica, salts, girs, desplaçaments i una variació (ball) en el que cada professora aplicant la seva pròpia creativitat converteix en única i diferent per l’entusiasme de l’alumnat.
ANGLÈS KIDS BRAIN
El programa KidsBrain es desenvolupa en anglès, millora el vocabulari i la comprensió dels nens en l'idioma de Shakespeare i ensenya als nens com fer càlculs mentals ràpids visualitzant els moviments de l'àbac.
Teatre
El teatre en grup té un element molt sociable, és una forma de comunicar-se i fer-se entendre. En totes les classes es genera un equip que conviu setmanalment d’una forma especial i única. Les representacions o obres de teatre són part essencial d’aquests tallers; més enllà de ser l’espectacle dirigit a familiars i amics, és el treball en equip de tot un curs a base d’assajos i debats. Intentem d’una forma lúdica potenciar la capacitat de transmetre, ja sigui amb
paraules o moviments els sentiments del nens i nenes.
Hip Hop
Una de les activitats més nombrosa i exitosa de l’escola des de fa molts anys. Activitat rítmica mitjançant coreografies, on es treballen diferents aspectes com la coordinació motriu, el ritme, la memorització, l’actitud postural, el treball en equip, etc..


 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons